Senin, 15 Agustus 2011

Bulanık Mavi / Flu Blue

Bu başlık da ne şimdi dediğinizi duyar gibiyim :D Madem ojeleri karıştırıp yeni yeni renkler yapıyoruz, yeni yeni isimler de koyalım değil mi ama :) Ve karşınızda son franken'ım..
I can hear the voices like telling what's this title :D If we create new colours by mixing our nail polishes, we should also give new names, I thought :) And here is my new franken..


Yeni rengimiz grimsi mavi :) Zor beğenen annemden tam not aldı ;) Fotoğraflarda ve tırnaklarda da pek belli olmasa içinde çok az ışıltı var. Tam sonbaharlık oldu, size karışımın tarifini vermek isterdim ama o kadar çok şey var ki içinde :D 
Our new colour is grayish blue :) This colour got full point even from my exacting mom ;) There is very tiny shimmer in polish which is hardly seen on nails and can't seen on photos. It's totally for fall, I would love to give my recipe but there is soo many things I mixed :D


Benim yarattığım renkleri beğeniyor musunuz bilmiyorum ama tam sonbaharlık iki yeni rengim daha var; özellikle bir tanesine güvenim tam :)
I don't know if you like the colours I create but I have two new colours for fall :)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar