Selasa, 20 September 2011

Emmy'nin Şıkları / Best Dressed at Emmy's

Göz kirliliği yapmadan hemen favorilerimi göstereyim istedim:
This time I'm going to show only my favourites:

Nina Dobrev, sanırım mükemmel gözükme konusunda master yapmış. Kesinlikle harika gözüküyor. Tek düzelteceğim kolyesi olurdu, çünkü bu kolyenin tam köprücük kemikleri üstünde durması hoşuma gitmedi. Onun dışında tam puan! 
I think Nina Dobrev finished a master about looking gorgeous. But if I could change something it would be her necklace; it looks like it's standing on her bones. Except this full point!
(Donna Karan)

 
Bana sen bir gün Kelly Osbourne şahane gözüküyor diyeceksin deseler, kahkahalarla gülerdim. Ama gerçekten şahane gözüküyor, saçları da cesaret isteyen bir renk ve bence kesinlikle çok yakışmış.
If somebody said that I will say "Kelly Osbourne looks really great" someday, I would laugh extremely hard. But she really looks great, her hair colours for the brave ones and also looks beautiful.
(J.Mendel)

 
Bence herkes bu elbiseyi Heidi Klum gibi taşıyamaz. Elbiseyle aşk yaşıyorum resmen :)
Nobody else could wear this dress like this. I'm in love with this dress :)
(Christian Siriano)

Bana sorarsanız, Sofia Vergara kıvrımların yakıştığı nadir ünlülerden biri. Latin havası, ten rengi; mercan rengi elbisesiyle uyum içinde. Haliyle kendisi modern bir tanrıça gibi gözüküyor.
The best curvy woman ever: Sofia Vergara. She is amazing and goddess of the modern time with her latin ambience and her tan in her coral gown.
(Vera Wang)

 
Cobie Smulders (solda) yani Himym'nin Robin'i elbisesinin rengiyle kalbimi çaldı. Zaten ne kadar güzel bir kadın olduğundan bahsetmiyorum, keşke saçlarımı birazcık daha uzun olsa daha hoş gözükürdü.
I loved Cobie Smulders (on left) -Robin from Himym-'s gown's colour. No need to say how beautiful she is, I wish her hair was longer a little bit.
(Alberta Ferretti)
Jayma Mays'i de Şirinler filmini seyrettikten sonra sevmeye başladım, elbisesi küçük kızların rüyalarından fırlamış gibi. Nasıl sevilmez! :)
I kinda started to take to Jayma Mays, after I watched The Smurfs. Her dress is like popped out little girl's dream! :) 
(Zuhair Murad)

Şimdi minik bir açıklama: Bu listede neden Elie Saab giyen kimse yok?
Çünkü her törende belli bir grup garanticilik yapıp Elie Saab'ın bir modeli mutlaka bana yakışır diyip farklı bir şey giymek yerine garanticilik yapıp ortalama bir şıklığı yakalıyor. Üzgünüm, onlar anca "Emmy'nin Garanticileri" diye bir yazı hazırlarsam eklerim :)
A mini explanation: Why nobody wearing Elie Saab on this list?
Because other than a few exceptions most of stars wear Elie Saab, not to be on "arty crafty" list and so they have an average finery. But for me they are chic just, only stars with their guarantee gowns :)

 
Ve saç modeli & makyajıyla bu listeye konuk olmaya hak kazananlar: Christina Hendricks ve Heather Morris.
And the best hair & make-up: Christina Hendricks and Heather Morris.

Kendi favorilerinizi yorum olarak yollamayı unutmayııın ;) Don't forget to tell me your favourites in comments ;)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar